Boldan.hu

Tudja, hogy miben nyilvánul meg az ásatásmentes csőjavítás?

Cured-in-place pipe (CIPP) - magyarul helyben javított vezetékek.


Mi az a CIPP?

A CIPP eljárás abból áll, hogy egy hüvelyt behelyeznek egy meglévő, javítás alatt álló csőbe. A hüvelyben lévő gyanta egy keményítő elemnek van kitéve, ami miatt a cső belső falaihoz tapad. Miután teljesen megszilárdult, a hüvely teljesértékű csőként viselkedik.

Milyen az eljárás a cipp metódussal egy felújitásnál?


Az egész folyamat a csővezeték problematikus részének kamerás ellenőrzésével és lokalizálásával kezdődik. Ezt követően a csövet alaposan megtisztítják, hogy a cső falain ne maradjanak szennyeződések.

Az árok nélküli javítási folyamat az üvegszál vagy poliészter bélés nedvesítési szakaszával kezdődik. Az első lépés során a betétet belülről, hengerek segítségével impregnáljuk epoxi-alapú gyanta és keményítő keverékével.

A bélést nyomás alá helyezzük, amely a bélést a csővezetékbe szállítja, és egyúttal közvetlenül a sérült területre hordja fel. A csőbe a fordított behelyezés miatt a gyanta a betét külső oldalán helyezkedik el a sérült cső falával szemben. Az epoxi keverék szorosan tapad a falakhoz, és beáramlik a cső szivárgásaiba, amely tökéletesen összeköti a bélést a régi csővel.Mi szükséges a CIPP renováláshoz?


Az alapfelszerelés több elemet tartalmaz, felsoroljuk a legfontosabbakat. Ez a berendezés mindenképpen tartalmaz egy légnyomásos kompresszort melynek a maximális nyomása 8 bar. Továbbá tartalmaz egy inverz dobot fúvókával, vákuumszivattyút a levegő eltávolításához a bélésből és egy kalibráló hengert, amely egyenletesen telíti a hüvelyt gyantával.

További információért erről a technológiáról és a szükséges eszközökről, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.Feltárás nélküli javítás

Elérhetőségek

ant Profitools Kft.
Professzionális gépek és szerszámok

Gát utca 21. 1095 Budapest
06 70 417 6555
info@antprofitools.hu

Elérhetőségek


renovácia potrubia

Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In