Boldan.hu

Magasabb hatásfok kisebb erőfeszítéssel

Ez a mottó, amelyhez cégünk ragaszkodik. A csatorna-karbantartás területén a legújabb technológiák nyomon követése és behozatala garantált út ehhez a célhoz.Az Envirobot gyá..

Olvass tovább

A csövek felújításának időtakarékos módszere, amely gyorsan megtérül

A Spraypoxy csővezeték javító rendszere ott nyújt megoldást, ahol a csővezeték cseréje lehetetlen vagy túl drága. Az épületekben található szennyvíz elvezetők cseréje pro..

Olvass tovább

Feltárás nélküli csőjavítás menete

Hogyan is zajlik a feltárás nélküli javítás? A videóban megtudhatjuk mi a menete a csőbélelésnek lépésről lépésre. Ez a metódus kifejezetten hasznos ol..

Olvass tovább

Egyszerű megoldása a csatornákkal kapcsolatos problémáknak

Fontos a sokoldalúság Az átfogó szolgáltatások nyújtása manapság sokkal fontosabb, mint a múltban. A jelenlegi szolgáltatások a folyamatos fogyasztásra összpontosítanak,..

Olvass tovább

TOP 10 csatornatisztító, csővizsgáló és lokalizáló termék 2020-ból

A múlt év a nehéz helyzetnek ellenére a csatornatisztításban újra sikeresen zárult. A következő sorokban áttekintjük az év legkedveltebb és legsikeresebb csatornasztító, lokalizáló és csővizsgáló ..

Olvass tovább

Hogyan tartsa karban a csatornatisztító gépeket?

Ne feledje karban tartani szerszámait még a legmegterhelőbb napokon is.A megfelelő karbantartás kulcsfontosságú eleme a hosszú élettartam megőrzésének. A helyes üzemeltetés és karbantartás megnöveli a..

Olvass tovább

Rioned eCityJet Magasnyomású tisztító berendezés

Tavalyi év második felében a Rioned előrukkolt a "jövő csatornatisztítójával" a Ro-Ka Tech Németországi kiállításon. Ez a berendezés azoknak ajánlott aki..

Olvass tovább

Tudja, hogy miben nyilvánul meg az ásatásmentes csőjavítás?

Cured-in-place pipe (CIPP) - magyarul helyben javított vezetékek. Mi az a CIPP? A CIPP eljárás abból áll, hogy egy hüvelyt behelyeznek egy meglévő, ja..

Olvass tovább

Hogyan újítsuk fel a csatornarendszert bontási munkálatok nélkül ?

Hihetetlennek hangzik? A csövek felújítása a Spraypoxy módszerrel olyan jól és egyszerűen hangzik, mintha nem is lenne igaz. Miért kellene a csöveket, az esővízcsatornákat, v..

Olvass tovább
renovácia potrubia

Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája