Boldan.hu

Hogyan újítsuk fel a csatornarendszert bontási munkálatok nélkül ?

Hihetetlennek hangzik?

A csövek felújítása a Spraypoxy módszerrel olyan jól és egyszerűen hangzik, mintha nem is lenne igaz. Miért kellene a csöveket, az esővízcsatornákat, valamint a csatornarendszereket teljes egészében kicserélni, ha e módszerrel elkerülhetőek a bontási és ásatási munkák?


Mi az a spraypoxi

A Spraypoxy új módszert kínál a régi és sérült csövekkel kapcsolatos problémák megoldására. Felújítja az elhasználódott lefolyórendszereket és csatornákat 32 mm és 200 mm közötti átmérőkben. A Spraypoxy rendszer vízálló, rozsdamentes, kopásálló epoxi réteget alkalmaz.A gyártó állítása szerint, a csövek élettartama így meghosszabítható akár 50 évvel.

Hogyan működik a spraypoxi


A folyamat a felujítandó csövek alapos tisztításával kezdődik. A legjobb, ha a magasnyomású csatornatisztító és a spirálos duguláselhárító készülék együttes kombinációját használjuk.

Ezt követően kiválasztjuk a megfelelő átmérőjű kefét, amelyet a Spraypoxy eszköz tengelyfejéhez rögzítűnk. Ha a felújított útvonalon több kanyar és könyök van, akkor ajánlatos egy rugalmas karmantyúval elválasztott kefepárt használni, biztosítva a bevonat alapos és egyenletes felvitelét.A fúvóka a kefe mögött lévő egységhez van csatlakoztatva az ellenőrző kamerával, hogy a folyamat a lehető legnagyobb mértékben kontrolálva legyen. A gyanta felvitele a cső tulsó végén kezdődik és a készülék kezelője felé halad.

A gyantát a tolóeszköz segítségével injektálják a csőbe, és egy fúvókán keresztül viszik fel a cső falaira. A kefék alapos és egyenletes rétegeket garantálnak, amelyeket félórás időközönként meg lehet ismételni.Hány eszközre van szükség a spraypoxy használatához?


A finn fejlesztők úgy döntöttek, hogy ezt a problémát saját kezűleg fogják megoldani. Miért kellene a szakembereknek három eszközt magukkal vinniük mindenhova, ha az Ön számára egy kompakt gép is elegendő?!

A Boldan gyártó előállt a MidiCoater készülékkel, amely a Spraypoxy módszer felújításához szükséges mindhárom lépést kezeli – láncos marógéppel történő tisztítás, kameraellenőrzés és az epoxigyanta tényleges alkalmazása.

A Boldan MidiCoater olyan előnyt kínál, amely egy lépéssel versenytársai előtt jár.Ásatások nélküli csőjavítás
Ásatások nélküli csőjavítás

Elérhetőségek

ant Profitools Kft.
professzionális gépek és szerszámok

Gát utca 21.1095 Budapest
06 70 417 6555
info@antprofitools.hu

Elérhetőségek


 
renovácia potrubia

Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája